Alles voor veilig gebruik van het internet Kies een veilig wachtwoord Lees meer Betrouwbaarheid van websites Lees meer Keylogger Lees meer Soorten computervirussen Lees meer

Wat is Skrill?

Er wordt veel en vaak geld verhandeld en overgeboekt via het internet. Hiervoor bestaan verschillende betaalmogelijkheden. In Nederland kennen we iDeal en zijn daar ook redelijk aan gewend. iDeal wordt echter niet over de hele wereld geaccepteerd. Hoewel er wordt gewerkt aan de migratie van iDeal in buitenlandse webshops, is dit nu nog beperkt tot de Nederlandse webshops. Wat als u bij een buitenlandse webshop een betaling wilt doen? Niet iedereen wil hiervoor een creditcard aanschaffen. Daarvoor is Moneybookers opgericht. Deze handige service maakt het mogelijk om veilig online te betalen, zonder dat uw financiële gegevens zichtbaar worden. Moneybookers maakt gebruik van een simpele e-mail/wachtwoord inlogmethode. Deze betaalmethode is actief in ruim 100.000 winkels en wordt gebruikt door 20 miljoen klanten wereldwijd. 

Wat is Skrill? De overname van Moneybookers

Het bedrijf Moneybookers ltd. is opgericht in 2001 in Londen. Met een groot scala aan klanten en winkels wereldwijd, is het steeds populairder geworden. Het succes is ook te danken aan de eenvoud van deze dienst. Als u een bepaalde webshop niet vertrouwt of niet wil dat deze achter uw gegevens komen, dan is Moneybookers de ideale oplossing. Alle gegevens worden intern verwerkt en worden beveiligd volgens de hoogste veiligheidsnormen. Moneybookers heeft sinds de oprichting een naamsverandering ondergaan. In 2010 is de bedrijfsnaam veranderd naar Skrill Holding Limited (Skrill). Dit is doorgevoerd naar aanleiding van de overname van Moneybookers in 2007. Sinds de naamswijziging zijn er een aantal dingen veranderd zoals het logo, de website en de visie. De service zelf is gelukkig hetzelfde gebleven. Skrill is een handige wereldwijde service voor betalingen bij webshops die u niet kent of niet vertrouwt.